S hrdostí oznamujeme, že jídelna originálního maloobjemového švédského výrobce nábytku získala jedno z nejvyšších ocenění, jakého se v gastronomii dá dosáhnout. Ne, nejde o michellinskou hvězdu, ba dokonce ani o umístění v Maurerově výběru. Přeci jen, tyto ceny jsou zaměřené na předražená, odtažitá, chladná a neútulná jídla. Běžný člověk se chce dobře a hlavně levně najíst. A proto je nám ctí ve známost dáti, že masové koule společnosti Ajkýa (čti IKEA) obdržely nejvyšší vyznamenání Spolku přátel mistra Babici! A jak toho švédští kuchtíci dosáhli? Recept je jednoduchý! Na kilo hmoždinek kilo koňského masa.
Bon aptit!
1 komentář:
Haluzacky jsem narazil na tento blog. A podle toho pohledu v ocich a alko-sebevrazednych reci, to vypada na radneho pana alkoholika. A proc JH? Nerika se ti nahadou Ice-B? A Mlada Boleslav? A ne nahodou Valmez? :-D Osobne jsem s tebou nikdy nemluvil, ale videl jsem te na koncerte a taky zhledl nejeden klip. Ten pohled rika vse :-D Ty we, jestli jsi to ty, tak se seber a vyhledej si pomoc, at uz odbornou(lecebna) nebo treba AA(anonymni alkoholici), tam si to bez treba jen poslechnout. Taky jsem byl(a jeste stale jsem, ale uz ne tak moc) pekne v prdeli a AA mi dost pomohli. Toto neni nic jineho nez sebeklam, sebemrskacstvi a sebelitost... A klidne muzes pak dal pokracovat v muzice. Vitis
Okomentovat